По природа хората са различни и имат особености, които ги

...
По природа хората са различни и имат особености, които ги
Коментари Харесай

Какво да НЕ очаквате от нарцистичния тип човек

По природа хората са разнообразни и имат особености, които ги отличават едни от други. Някои са прекомерно слабохарактерни, други – безнадеждни романтици, а трети – жестоки и груби. В всекидневието ни се постанова да поддържаме връзка с разнообразни видове и не постоянно можем да пренебрегнем нещата, които споделят или вършат за нас. Най-добрият метод е да се научим да разбираме другите видове характери и да знаем кои са слабите им места. Напоследък на всички места към себе си можем да срещнем нарцистични персони, които безусловно могат да ни вгорчат живота, в случай че им го позволим. Ако пък си имаме алъш-вериш с сходен вид човек, е добре да знаем какво можем да чакаме (или не) от неговото държание по отношение на нас.

Благодарност
Помощ, детето ми е нарцисист!
Нарцисизмът не се употребява с положително име. Асоциираме го с егоистични хора, чиято религия в личните им грандиозни благоприятни условия елементарна е...
Прочети повече
Ако мислите, че сходен вид човек ще бъде признателен за всичко, което сте създали за него, то грешите. По-добре свикнете с мисълта, че в случай че вършиме нещо, то е изцяло допустимо да не бъде оценено, просто тъй като нарцисът счита, че всички са му длъжни и би трябвало да вършат това, което той желае от тях. Ако смятате, че сходно отношение би ви наранило, бягайте. Ако ли не, свиквайте.

Извинение

Не мислете, че нарцисът ще осъзнае грешките си и ще пристигна да ви се извини поради страданието, което ви е предизвикал. Подобни видове хора страдат от огромно его и за нищо на света не биха създали първа крачка към помиряване или изясняване на връзките. Дори в противен случай, по-вероятно е да употребяват техниката gaslighting и да ви накарат да мислите, че вие се причина за всички проблеми и несполуки, след което да признаете виновността си.

Съпричастност и съчувствие

По-вероятно е да не получите такова отношение. Не забравяйте, че на емпатия са способни хората, които внимават да не наранят възприятията на другите, а нарцисистите несъмнено не спадат в тази категория. Ако преминавате през сложен интервал, по-добре се обърнете към различен човек, който да ви разбере, изслуша и поддържа. Няма да намерите състрадание от човек, който страда от егоизъм.
Ето кои са най-големите нарциси измежду зодиите
Приятел, който слага потребностите си над другите и има високо равнище на лична значителност. Дотолкова, че няма да има нищо срещу да нараня...
Прочети повече
Няма безвъзмезден обяд

Нали не мислите, че нарцисистите вършат дарове или услуги просто ей по този начин? Ако смятате, че зад сходен тип дейности няма користни цели – грешите. Всяка услуга, която той ви прави, ще би трябвало да бъде върната. Всеки благ жест също. Иначе рискувате да има безкрайно натякване и увещание, а това може да бъде в действителност изморително.

Подкрепа

Ако решите да споделяте проблемите и несполуките си с сходен вид човек, то се пригответе за игнориране. Нарцисът не обича да се занимава с непознатите проблеми, той е прекомерно замислен в своите лични. Помнете, че е малко евентуално да получите поддръжка от сходен вид човек.

 
Мислят единствено за себе си: за какво нарцисистите имат неприятна памет
Хората с нарцистични черти помнят зле имената на нови познати и друга информация заради обстоятелството, че обръщат прекалено много внимание своята...
Прочети повече
 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР