По принцип сме леко скептични към филми, които се опитват

...
По принцип сме леко скептични към филми, които се опитват
Коментари Харесай

Ана де Армас търси смисъла на живота

По принцип сме леко скептични към филми, които се пробват да съберат доста звезди на едно място. Пример - " Убийствен трен ", който не беше неприятен, само че някак не можахме да се отърсим от възприятието, че е филм, който към този момент сме гледали.
 Брад Пит, Арън Тейлър-Джонсън и описът на звездата от
Тайният лист на Брад Пит

Нова страница в живота на артиста

Надяваме се не подобен да е казусът с Origin of Species - новият и много упорит план на Рон Хауърд ( " Красив разум ", " Аполо 13 " ). В него към този момент имаме цели пет имена на артисти, които будят избрани упования.

Джуд Лоу ( " Новият папа " ), Ана де Армас (Blonde), Алисия Викандер ( " Лара Крофт " ), Даниел Брюл ( " На западния фронт нищо ново " ) и последно Дейзи-Едгар Джоунс ( " Където пеят раците " ) са част от актьорския състав.
 Дейзи Едгар-Джоунс

Дейзи Едгар-Джоунс

А ето и историята - няколко разнообразни индивида изоставят открития си живот, с цел да отидат да живеят на островите Галапагос, като ги вълнува най-много това да открият смисъла на живота. " Мрачна и занимателна история за убийства и оцеляване ", е точното изложение на Deadline.

Снимките на Origin of Species се чака да стартират в края на годината в Австралия. Сценарист на кино лентата е Ноа Пинк (Tetris).
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР