По принцип сме далеч от мисълта, че звездите трябва да

...
По принцип сме далеч от мисълта, че звездите трябва да
Коментари Харесай

Нагли, цинични, безпардонни: Топ 5 на най-токсичните звезди на Холивуд

По принцип сме надалеч от мисълта, че звездите би трябвало да възпитават, само че е хубаво най-малко да дават добър образец. Само че има такива, които освен не стават за образец, а и съумяха да отхвърлен почитателите с изявления. Представяме ви някои такива международни звезди.

Виж още: Тя умее провокацията най-добре: Емили Ратайковски се завърна и го направи зашеметяващо

Деми Ловато

Няма по какъв начин да не запознем с нея. ❤️ Все отново тя е обичаната ни криндж звезда в Холивуд. Но, в случай че забравим за миг обстоятелството, че пя на полово травмирани духове, с цел да ги успокои, преди време певицата се забърка в гръмък скандал. Тогава Деми постна в обществените мрежи рецензия против дребен бизнес, продаващ замразен йогурт. 

По думите на Ловато магазинът промотира просвета на намаляване и диети. От бизнеса ѝ дадоха отговор, че се грижат за вегани, диабетици, само че имат и много варианти със захар. По-странното беше, че по-късно по време на концерт Деми Ловато размаха микрофон, рекламиращ напитка без захар. Но и по-странни неща са се случвали по света.

Виж още: Тези топ имена от Холивуд се разминаха с огромни функции поради хубостта си (или неналичието ѝ) 

Травис Скот

Въпреки че сега тече следствие по случая с нещастието на фестивала, проведен от Травис Скот, почитателите му към момента считат, че той не се е държал задоволително съответно, с цел да спре случая.

По-късно Травис пусна известие в Twitter, че се моли за потърпевшите и фамилиите им. Сякаш това е задоволително... 

Виж още: Фитнес специалист със супер елементарен и ефикасен казармен трик, с цел да заспите за 2 минути 

Елън Дедженеръс

Елън е Майката на всички токсични хора въобще. Скандалите към нея позатихнаха, само че светът в никакъв случай няма да не помни по какъв начин Елън накара Марая Кери да пие алкохол, с цел да потвърди, че е или не е бременна. Ако такива неща минаваха безпроблемно преди десетина и повече години и даже бяха за " занимателни ", през днешния ден няма по какъв начин да си позволиш такива неволности в ефир (освен в случай че не си водеща в треторазредна кабеларка от Тутракан).

Ванеса Хъджинс

Всички си спомняме страхът и суматохата при започване на пандемията. Точно тогава Ванеса пусна лайв, в който сподели, че просто животът е подобен и доста хора ще умрат. Like, really?

Актрисата се опита да се оправдае, че сякаш думите ѝ били извадени отвън подтекста, само че това е хубавото на интернет - всичко някъде се пази и един път изказано/написано остава за безконечни времена на някой сървър. 

Виж още: Истинска тъга! Самотна моделка не може да откри гадже, тъй като била доста красива

Мат Деймън

В изявление артистът призна, че щерка му го е отучила от това да употребява обидни думи по адрес на хомосексуалистите. " Правих си отново някаква смешка и щерка ми се засегна ", призна си чистосърдечно той. 

Шегата била направена повреме на фамилна вечеря, а дъщерята на Мат Деймън просто станала и напуснала помещението. След това му написала дълго пояснение за какво не е ок да се употребяват тези обидни думи. 

Изображние: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР