По принцип Кевин Харт има наистина много фенове, които го

...
По принцип Кевин Харт има наистина много фенове, които го
Коментари Харесай

Какво подари Кевин Харт на 16-годишната си дъщеря

По принцип Кевин Харт има в действителност доста почитатели, които го поддържат, само че от време на време даже те не са изцяло съгласни с някои решения на артиста.
 Кевин Харт, Borderlands, Кейт Бланшет и присъединяване на артиста във кино лентата, основан на видео играта
Кевин Харт ще партнира на Кейт Бланшет в Borderlands

Това ще бъде забавно

Такова например е подаръкът, който Харт е решил да подари на щерка си Хевън за 16-ия ѝ рожден ден. Според Entertainment Tonight на 14 март дъщерята на Харт от предходния му брак с Тори Харт е чествала своя рожден ден, а като добър баща артистът е решил да развърже кесията.

И то единствено по какъв начин. От Entertainment Tonight настояват, че един от подаръците, които Хевън е получила, е чисто нова кола. И то не каква да е кола, а Mercedes-Benz GLC, чиято стойност е най-малко 85 000 $.

Едва ли има доста 16-годишни, които могат да се похвалят са подобен подарък, както и с такова празненство. От профила на bDASHd, компанията, провела рождения ден на дъщерята на Кевин Харт, се вижда и малко от атмосферата на празненството.

Именно и от тяхно стори излиза наяве, че въпросната кола е била измежду подаръците. Кевин Харт има наследник 13-годишен наследник Хендрикс, който също е от първия му брак. От сегашната си брачна половинка Енико пък също има две деца - Кензо (3 години) и Каори (5 години).
 Кевин Харт, Zero Fucks Given и за какво нападнаха артиста поради пижама
Защо хората нападнаха Кевин Харт

Пижамата на раздора
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР