По принцип хората търсят различни неща в платформите за запознанства.

...
По принцип хората търсят различни неща в платформите за запознанства.
Коментари Харесай

Каква е стратегията на всеки зодиакален знак в платформите за запознанства |

По принцип хората търсят разнообразни неща в платформите за запознанства. Има такива, които не желаят нищо съществено, има и други, които се надяват да открият любовта на живота си. Астрологът Мареса Браун ни разкрива по-отблизо по какъв начин всяка една зодия се показва в приложенията и уеб страниците за запознанства.

Овен

Помните ли момченцето, което ви риташе и скубеше в първи клас, с цел да ви покаже какъв брой доста ви харесва? Е, то към този момент е пораснало и пред вас е същият този Овен, само че към този момент по-обуздан и остроумен. Управляван от Марс, планетата на действието и споровете, Овенът няма нищо срещу да провокира малко проблеми, в случай че това значи, че ще притегли вниманието ви. Всъщност Овните даже не желаят да бъдат толкоз нападателни – просто игривата им страна оживява в моменти на директна полемика, спор и борба. Ако съумеете да отвърнете в същия звук, Овенът незабавно ще падне в клопката ви!

Телец

Когато се показва, Телецът постоянно наподобява тежко. Той се стреми да остави чувството за физически и прочувствен комфорт у своя събеседник. С любовта си към удобствата и уважението към вашите персонални потребности, Телците незабавно притеглят благосклонности. Да не приказваме какъв брой са грижовни и какъв брой надълбоко могат да обхванат във вашата душа!

Близнаци

Точно Близнаците са тези, които не се интересуват от обвързване и не го крият въобще.
Проучване измежду 1300 консуматори в Съединени американски щати е открило, че единствено към 36% от Близнаците търсят „ нещо съществено “. Това отразява общата податливост на хората от тази зодия към безпокойствие и разпръскване. Докато поддържате връзка с някой Близнак ще ви стане изцяло ясно, че той обича да преиграва.

Рак

На фотосите в платформите за запознанства Ракът е този, който театралничи с децата на приятелите си.
Да, малко е подвеждащо, само че Ракът държи да прави такова усещане – че обича деца и е доста грижлив! Ако по някаква случайност няма другари с поколение, наложително ще качи фотоси с кучето или котката си.
Тези „ майчински “ инстинктите са част от „ договорката “ да бъдеш с Рак. На тази зодия й е вродено да пази себе си и своите близки, което може да затрудни връзките ви първоначално. Но, в случай че сте подготвени да приемете предизвикването, да разбиете твърдата рачешка черупка, имате късмет да бъдете признати в техния вътрешен кръг.

Лъв

Това е този с най-хубавите фотоси. Сериозно, Лъвовете биха могли да прекарат часове в дрешника си и достолепният масив от фотоси в техния профил ще потвърди това. С други думи, това не е профил, а напряко цялостен албум от огледални селфита. Целта е да се покаже царствения им външен тип, голямата им група другари и обичаните им места и неща за правене, като общата картина оформя цялостен, извънредно прелестен от естетическа позиция, портрет на живота им в действително време. Лъвовете нормално са толкоз горди с живота си, че не виждат нищо неприятно в това да го демонстрират. Разбира се, това приказва за доза фукане, само че може да се одобри и като изцяло заслужена горделивост. Така или другояче ще би трябвало да се примирите, в случай че желаете да се присъедините към безупречното им съществуване.

Дева

Веднага ще го разпознаете – педантът с най-подредените фотоси.
Благодарение на своята земна, Девите „ страдат “ от вътрешна и външна подреденост, обич към естествените храни, дрехи и всичко останало, както и обичат да поучават другите. С подобен човек може елементарно да започнете връзка, само че за флирт би трябвало да почакате, до момента в който ви реши по-добре. Девите са доста взискателни и не бързат да се втурват с главата напред във връзката.

Везни

Този, който знае по какъв начин да флиртува.
Оказва се, че 70% от Везните настояват, че те са тези, които изпращат първото известие. Не единствено не сме сюрпризирани, само че и кимаме с утвърждение. Известни със своята харизма и сексапил, Везните може да са единствените хора, които могат да накарат някой да се влюби в тях единствено от преписка. Но не трябва да бързате прекалено много, тъй като ще ви разкарат, поддържайте по-дълго неопределени връзки и ще се забавлявате същински.

Скорпион

Този без биография.
Можете да бъдете другари цялостен живот със Скорпион и да не научите даже и една пета от неговата житейска история - подобен е методът, по който работи този извънредно затулен воден знак. Но, търсейки евентуална сантиментална връзка, Скорпионите се раздават доста. Ако имате шанс, те ще ви кажат възрастта и местоположението си. Иначе казано, в случай че желаете да опознаете Скорпион, ще би трябвало да се потрудите за това и то много.

Стрелец

Този, който театралничи с екзотично животно, плод или друго автентично нещо.
Снимките на Стрелеца в платформите за запознанства могат да изобразяват скачането му от хеликоптер или изкачването на връх, както и ровенето в антични руини. Независимо от това какво тъкмо прави, от фотографията на всички излиза наяве, че Стрелецът не седи на едно място повече от 5 минути. Този смел знак се нуждае от някой, който да е в крайник с него, без значение дали става дума за катерене по лед или скачане с бънджи.

Козирог

Този, който се майтапи тромаво.
Не изпращайте известия на Козирога, преди да си е изпил утринното си кафе. Този знак е постоянно ангажиран и незабавно ще ви намекне това в чата. Но, в случай че изкарате шанса той да се влюби във вас, в случай че му „ запалите искрата “, този работлив човек ще ви посвети живота си.

Водолей

Този, чийто профил съдържа емотикони, вместо текст.
Да не би да сте си помислили, че ще научите нещо значимо за Водолея от неговия профил? Забравете за това. Хората, родени под този неповторим въздушен знак, са странни и това им харесва. И макар че Водолеите може да наподобяват отвеяни и недружелюбни, те могат да бъдат зашеметяващи събеседници, в случай че съумеете да ги накарате да се разприказват. Пробудете интереса им, като изстреляте сбирка от няколко подобаващи емотикони в първото си известие.

Риби

Този, който желае да узнае незабавно зодията ви.
По-точно, ще се опита да я отгатне. Хората Риби държат да опознаят евентуалните си сътрудници по-дълбоко, на по-лично равнище. Така че, в допълнение към историите за вашето детство, обичаното ви животно, те ще ви попитат и за вашия астрологичен знак. Можете да ги спечелите с неприкритост и страст.

Лора Костова, основен редактор на 

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР