По принцип Ева Лонгория не пропуска възможност да ни демонстрира

...
По принцип Ева Лонгория не пропуска възможност да ни демонстрира
Коментари Харесай

Защо Ева Лонгория позволява на 4-годишния си син да пие от кафето ѝ

По принцип Ева Лонгория не пропуща опция да ни показва какъв брой е секси. Но не пропуща да бъде откровена и за нещата от живота. Като да вземем за пример по какъв начин възпитава своя наследник Сантяго.
 Ева Лонгория, бикини, тяло и каква фигура показва актрисата в Испания
Ева Лонгория - още веднъж в топ форма

За актрисата лятото като че ли не свършва

Пред POPSUGAR Лонгория споделя, че се пробва да построи здравословна връзка сред Сантяго и храненето като цяло. Затова и тя не дефинира храните като положителни или неприятни за ястие. По този метод счита, че предизвиква четиригодишния сина си да бъде любопитен. " Той е на възраст, на която яде всичко. "

Лонгория твърди, че когато тя яде нещо, Сантяго стартира да я разпитва за храната. " Например той е захласнат от моето утринно кафе. Пита ме дали може да опита и аз му споделям: Абсолютно, само че може и да не ти хареса. "

Актрисата споделя, че по този начин се отключва неговата ученолюбивост, тъй като първо помирисва чашата с кафе, а по-късно я допира, с цел да се убеди, че е топла. Ева Лонгория даже споделя, че неотдавна, по време на барбекю с другари, Сантяго е съумял да разпознае питиетата на всеки един. От маргарита и вино до бира.

Забавата се придвижва и в кухнята, където Лонгория и Сантяго обичат да готвят дружно. А бъркотията и черупките от яйца, попаднали в купата, изобщо не я тревожат. Актрисата включва сина си и в благотворителни начинания, с цел да му покаже по какъв начин да бъде добър човек.

" Трябва да им покажеш какъв човек искаш да те да бъдат, тъй като не можеш да приказваш на децата за щедрост и филантропия, само че можеш да им я покажеш. Точно това направи майка ми с мен, а аз в този момент го върша със сина си ", добавя още Лонгория.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР