По принцип е много трудно да говоря на тази тема,

...
По принцип е много трудно да говоря на тази тема,
Коментари Харесай

Актьор от ГЕРБ: Нахално е Кирил Петков да говори така, нека първо мисли

По принцип е доста мъчно да приказвам на тази тематика, тъй като войната е нещо доста ужасно, а аз съм доста милозлив и считам, че за мен е доста тъжно това, че в Украйна умират хора и има жертви, които са деца. Аз не мога просто по този начин невъзмутимо да проучвам такава гореща и сериозна тематика. Понякога имам възприятието, че живеем в един свят, който е полудял, и въпреки всичко 2022 година не може да има такива тематики, само че това е реалност. Светът е полудял, като че ли непрекъснато, освен в България, само че и по света постоянно би трябвало да сме разграничени на две, да има разнообразни отзиви. Смятам, че е много безсрамно и не звучи добре от устата на премиера такова нещо. 

Това съобщи във връзка апела на Кирил Петков българите да дарят по една заплата за оръжие за Украйна артистът Евгени Будинов в " Пресечна точка " по Нова Тв. 

" Аз чух мнения през днешния ден напълно инцидентно на възрастни хора пред блока, които седят, на таксиметрови водачи. Хората са в действителност са възмутени от това нещо, тъй като те споделят: на нас кой ще ни даде по една заплата. Инфлацията непрекъснато се подвига, спестяванията на хората понижават, горивата се подвигат, става все по-трудно да се живее в тази страна. Аз като татко на две деца, вървешком преди до магазина и вървешком в този момент, сравнявайки цените, считам, че на хората им е доста мъчно. И да се появяват едни такива негативни настроения към към елементарните хора от Украйна не е почтено, сигурно и към бежанците, които са тук. Говорят нали, че техните деца по-лесно ще влязат в детска градина, до момента в който на моето дете в този момент доста ми е мъчно да влезе в ясла по точкова система. Пенсионерите споделят: Защо дават пари на емигрант, пък на българските пенсионери едни 70 лв. им даваха, които инфлацията ги изяде. Смятам, че министър председателят Кирил Петков за следващ път се обади на ауфтакт и това не е в негов интерес. Трябва да се обкръжи с по-добри съветници и да мисли когато желае да каже нещо, сподели на Будинов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР