„По принцип ДПС е партия на дървените философи, които боравят

...
„По принцип ДПС е партия на дървените философи, които боравят
Коментари Харесай

Валери Симеонов: ДПС във властта!? Мокри сънища!

„ По принцип Движение за права и свободи е партия на дървените философи, които боравят с купешки приказки, чуждици и шаблони, които самите те не схващат. От Движение за права и свободи колкото и да дрънкат, каквото и да пеят, каквито и маанета да припяват, мога да Ви уверя, че сега няма никаква обстановка те дори да сънуват "мокри сънища " за връщане във властта. Няма нито обстановка, нито скоро ще имат този късмет. Това сподели вицепремиерът Валери Симеонов в изявление за в. "Банкер “ във връзка упоритостите на Движение за права и свободи да влезе в ръководството на страната, без значение дали след преформатиране на държавното управление и обединението, или след предварителни избори.

За напрежението в обединението "Обединени патриоти " напоследък Симеонов изясни, че когато се работи, се появяват разминавания и има търкания.

"Сигурен съм, че и отсега нататък ще има търкания. Някои са преодолими, други - не. Някои са от голяма важност за работата на обединението, други са все по-малко значими. Нали се сещате, че няма по какъв начин обединението да се разпилее поради една Катя Анева (пиарката на Вътрешна македонска революционна организация - б.ред.) да вземем за пример ", разяснява вицепремиерът и водач на НФСБ.

"Журналистите, нагледно казано, са пиранки в мътна Амазонка, които настървено търсят някаква плячка. Оставете какво приказват медиите. Много по-важно е каква работа прави дребната коалиция и каква работа прави огромната. След две, три, четири седмици всички приказки за напрежение в нашата коалиция ще бъдат забравени. И хората няма да преценят за тези четири години работа дали сме се карали, или сме се обичали. А ще преценят какво сме свършили. Това е най-важното. Трябва да се акцентира, че тази коалиция работи и бих споделил - по най-успешен метод. За 10 месеца са направени неща, които не са станали за 29 години. И някак си хубавите неща - позитивните, триумфите да остават удавени в калта на опозиционното храчене. Това ми е болно на мен ", добави Валери Симеонов.

По думите му един от безспорните триумфи е миграционната политика. "Между другото, някой регистрира ли, че в България няма имигранти? Що по този начин бързо го забравихме? Най-малък е мигрантският поток в България - нулев, спрямо всички страни в Европейски Съюз. Даже в Швеция, във Финландия има доста повече бежанци, в сравнение с в у нас. Някой да го вижда това нещо? То е триумф на държавното управление, на това държавно управление. Всички тези неща отиват на кино, като стартираме да се занимаваме с следващите уплахи на политическата Шушана, на чалга звездата, която води опозицията от скандал на скандал. Обидно е, дребнаво е ", съобщи вицепремиерът Симеонов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР