По примера на редица европейски държави и у нас трябва

...
По примера на редица европейски държави и у нас трябва
Коментари Харесай

Валери Симеонов призова за незабавно втвърдяване на мерките срещу вируса

По образеца на редица европейски страни и у нас би трябвало да се втвърдят противоепидемичните ограничения и да се наложи най-малко триседмична карантина, съобщи в неделя зам.-председателят на Народното събрание и водач на НФСБ Валери Симеонов.

Според него ограниченията би трябвало да се наложат неотложно, тъй като, за разлика от пролетта, към този момент сме закъснели – разпространяването на болестта става рисково, опазването на здравето рухва.

В изявление пред Тв Европа, представено от пресцентъра на партията, Симеонов акцентира, че това е позиция на НФСБ, а не на обединението ГЕРБ – Обединени патриоти.

" Няма потребност да откриваме топлата вода – дано вземем положителните образци от Европа и даже прилежащите ни страни ", акцентира Симеонов и уточни Белгия.

" Европейската страна затвори на 2 ноември учебни заведения, МОЛ-ове, кина, театри, спортни мероприятия и за миналата седмица регистрира два пъти по-малко болни спрямо миналата. В Полша към този момент обмислят да отворят МОЛ-овете и магазините, които бяха затворени още през октомври, само че те затвориха учебните заведения си до края на годината ", сподели Симеонов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР