По примера на други европейски страни, италианците решиха да направят

...
По примера на други европейски страни, италианците решиха да направят
Коментари Харесай

Италианците ще правят дезинфектант за ръце от непродаденото вино

По образеца на други европейски страни, италианците взеха решение да създадат дезинфектант за ръце от непродаденото вино, с цел да оказват помощ на винопроизводителите да освободят място за предпазване на новата годишна продукция, написа Euronews. 

В ерата преди коронавирусa преработката на най-хубавото италианско вино в дезинфектант за ръце беше просто невероятно за показване. Но в този момент държавното управление в Рим се принуди на да предприеме сходна стъпка, с цел да помогне на стопански значимия бранш на Италия да се възвърне от рецесията, разяснява медията. 

На Апенините, откакто заведенията за хранене и питейните заведения бяха сложени под карантина, в избите на винопроизводителите и във фабриките се натрупа голямо количество непродадено вино. Междувременно наближава сезонът на новата годишна продукция, за която е належащо да се направи място.

Сега италианските винопроизводители, тъкмо както техните френски и испански сътрудници, ще могат да доставят своите артикули на дестилерии, където виното ще бъде превърнато в дезинфектант. Съответният декрет е признат от италианското държавно управление, отбелязва Euronews. 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР