По препоръка на Районното управление в Царево от 20:30 ч

...
По препоръка на Районното управление в Царево от 20:30 ч
Коментари Харесай

Затвориха за движение два моста в Царево заради обилни валежи от дъжд

По рекомендация на Районното ръководство в Царево от 20:30 ч през днешния ден краткотрайно се затваря за прекосяване от коли методът при пешеходна алея за кв. Василико.

Това става поради изобилните превалявания от дъжд, паднали на територията на общината през последното денонощие, както и предстоящите ниски температури през тази нощта и утрешния ден, които носят заплаха от формиране на заледявания.

Автомобилите могат да минават от пътната връзка при Противопожарна работа на град Царево. При нормализиране на метеорологичните условия, прекосяването от затворения сектор ще бъде възобновено, предаде БНТ.

Забранява се и придвижването на транспортни средства през моста при " Нестинарка ". Налагането на заповедта от страна на кмета на Царево Марин Киров е вследствие на повреди по мостовото оборудване, разследване на падналите интензивни превалявания при започване на месец септември предходната година. Според заповедта общинската администрация би трябвало да сложи загради, които не разрешават прекосяването на коли през моста, както и нужните пътни знаци за контролиране на оборудването. Южният устой на моста е подкопан и повреден от високите води на водата, с което здравината и стабилността на моста е компрометирана.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР