По предварителни данни последните дни Камбурова е била в болница

...
По предварителни данни последните дни Камбурова е била в болница
Коментари Харесай

Актрисата Лорина Камбурова почина на 30-годишна възраст


По предварителни данни последните дни Камбурова е била в болница с двустранна пневмония. Други детайлности за гибелта й към момента не са дадени.Нейни близки пишат в обществените мрежи, че фамилията й събира пари, с цел да върне тялото й в България.
Сега можете да помогнете на фамилията материално, да се завърне в родината си. Sberbank на телефон + 7-917-586-3670 или номер на карта: 5469380058766584
„ На сутринта, през днешния ден, пристигна ужасната вест, нашата Лорина не се измъкна “, написа неин другар фотоград Геннадий Авременко в обществените мрежи.

" Запознахме се с българската актриса Лорина Камбурова в леда на декември. Лорина пристигна като част от групата на кино лентата ′′ Любов и чудовища където изигра основната роля. Оказа се, че тя е същинска холивудска звезда, с възприятие за комизъм и хубост Лорина мигновено се трансформира в главната звезда на Windows to Europe ", написа той във Facebook.

" В Москва цялата ни компания се съгласи да свири на премиерата на ′′Любов и чудовища ", само че Лорина не можа поради двустранно инфектиране на белите дробове, по-късно влезе в болница. Когато групата излезе на сцената и се обадих на видео диалог и видях Лорина да плаче в болничното легло, изкарах я с камерата на сцената и Лорина видя и чу всичко, което се случва. Публиката извика за поддръжка, ′′Октомври′′ ръкопляска. После написа, че е същински празник и усети, че стои на сцената ", написа още той.

За гибелта й писа и неин непосредствен другар и сътрудник в музиката Росен Пенчев, като те имаха група " Ross`n Lorina ". " Лорина отлетя сама... ", написа той.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР