По предварителна следобедна информация на домакините от Беларус във вторник

...
По предварителна следобедна информация на домакините от Беларус във вторник
Коментари Харесай

Русия и Украйна пак на преговори. Домакинът: „Правят повече от възможното, внимателен оптимизъм”

По предварителна следобедна информация на домакините от Беларус във вторник вечерта трябваше да са почнали да се събират за втора среща делегациите на Русия и Украйна, които договарят изискванията за мир .

Този път, вместо до украинската, определената локация, която се пази в загадка е край полската граница.

Домакинът – президентът на Беларус Лукашенко, който е единственият отвън договарянията с вътрешна информация по тях съобщи, че „ предварителните оценки внушават деликатен оптимизъм. Преговарящите са просто отличници, просто красавци. Направиха повече, в сравнение с беше допустимо. Свършиха си работата на първия стадий ослепително за 5 часа”.

Неговият украински сътрудник Зеленский не беше оптимист, въпреки да съобщи: „ Получихме някои сигнали”, което въпреки всичко е добър знак.

Във видеообръщение дълги часове след приключването на срещата и оповестените от участниците в нея позиции, той разгласи: „ Засега нямаме резултата, който искахме да получим. Русия разгласи позициите си, от нас прозвучаха възражения, с цел да се постави завършек на войната”, продължи президентът на Украйна. Той изрече оценката си по договарянията след съвещания със Съединени американски щати.

Пламен Валентинов

Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР