По предложение на треньорския щаб на Ботев (Пловдив) и след

...
По предложение на треньорския щаб на Ботев (Пловдив) и след
Коментари Харесай

Официално: Ботев Пловдив се раздели с част от звездите си

По предложение на треньорския щаб на Ботев (Пловдив) и след утвърждение от страна на Асен Караславов - пълномощник на Ботев (Пловдив) и Радослав Кошински - ръководител на Сдружение ПФК Ботев, от " жълто-черния " клуб бяха освободени футболистите Лъчезар Балтанов и Иван Бандаловски.

Трудовите контракти на двамата футболисти бяха прекъснати по взаимно единодушие. Решението за освобождението на двамата опитни играчи бе сведено пред тима в минутите преди първата подготовка за седмицата в понеделник.

Лъчезар Балтанов, който носеше капитанската лента на " канарчетата " през последните сезони, изигра 195 мача с екипа на пловдивчани, в които осъществя 35 гола. Балтанов е притежател и на две оценки с Ботев - Купата на България и Суперкупата на България.

Иван Бандаловски бе притеглен в Ботев през зимата на 2020 година. Защитникът изигра 21 мача за " жълто-черния " отбор.

" ПФК Ботев Пловдив благодари на Лъчезар Балтанов за професионализма и отношението към тима през годините и му пожелава доста триумфи в бъдещите професионални инициативи.

От " жълто-черния " клуб благодарят и на Иван Бандаловски и му пожелават триумфи в бъдещите му изяви на футболния терен ", приключват от Ботев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР