По предложение на ПГ на "БСП за България", депутатите решиха

...
По предложение на ПГ на "БСП за България", депутатите решиха
Коментари Харесай

Викат Цачева и Радев в парламента заради избягалите от затвора убийци

По предложение на ПГ на "БСП за България ", депутатите взеха решение в Народното събрание да бъдат изслушани министърът на правораздаването Цецка Цачева Цецка Цачева Данговска е министър на правораздаването. Родена е на 24 май... към профила и министърът на вътрешните работи Валентин Радев Валентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи. Роден е на 6... към профила по отношение на вчерашното бягство на двама пандизчии от Централния софийски затвор.

Сред нас се разхождат убийци. Вчера като в уестърн двама нарушители бягат от един от най-охраняваните затвори в страната и сега са неизвестно къде. Очевидно, откакто в България през летище София може да се минава без инспекция, се оказва, че умерено може да се напущат и пандизите, съобщи от парламентарната естрада депутатът от Българска социалистическа партия Иван Иванов.

Двамата министри би трябвало да бъдат изслушани в Народното събрание, с цел да чуем по какъв начин тези хора, въоръжени до зъби са напуснали Централния софийски затвор и какво прави Министерство на вътрешните работи, с цел да може да бъде успокоено обществото, уточни социалистът.

Предложението беше признато с съвсем цялостно единогласие - 165 гласа "за " и двама въздържали се. Нито един депутат не гласоподава "против ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР