По предложение на народния представител от ГЕРБ - СДС Христо

...
По предложение на народния представител от ГЕРБ - СДС Христо
Коментари Харесай

По предложение на депутата от ГЕРБ - СДС Христо Терзийски се премахва една несправедливост в Закона за пътищата

По предложение на народния представител от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили Христо Терзийски се отстранява една неправда в Закона за пътищата и се облекчават хиляди български фамилии да възнамеряват своята отмора в страната.

“Удовлетворен съм, че часове преди края на мандата на този Парламент бе признато още едно мое предложение - за смяна в Закона за пътищата, което ще разреши на хиляди български фамилии да възнамеряват своята отмора и екскурзия в страната, без да не престават да бъдат финансово дискриминирани ”, разяснява националният представител.

Христо Терзийски разясни, че досегашната законова празнота приравняваше кемперите над 3.5 тона с товарните камиони и рейсовете, извършващи комерсиална активност, и изискваше от притежателите им да заплащат тол такси наедно с описаните категории.

“С приемането на моето предложение тази неправда е отстранена и те ще могат да пътуват, както всички останали къмпингари - като си закупят винетка ”, изясни Терзийски. “Дори и този дребен образец потвърждава, че Парламентът може да бъде институция, която взема решение доста от проблемите на жителите, само че единствено когато народните представители са със съзнанието, че са там точно за това. Надявам се, че в идващото Народно заседание ще има такова устойчиво болшинство! ”, сподели националният представител от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР