По правило компаниите, които призовават инвеститорите да пренебрегнат лошите новини

...
По правило компаниите, които призовават инвеститорите да пренебрегнат лошите новини
Коментари Харесай

Лошото тримесечие на ASML не е добра причина да се безпокоите за бъдещето му

По предписание фирмите, които приканват вложителите да подценен неприятните вести и вместо това да се съсредоточат върху вероятностите за утрешния ден, оферират неприятни препоръки. И въпреки всичко ASML, самотният европейски софтуерен колос с стойност 350 милиарда евро, е рядко изключение.

Холандският снабдител на съоръжение за произвеждане на чипове разгласява тримесечни резултати, които можеха да бъдат тревожни. Продажби от 5,3 милиарда евро бяха в средата на управлението на компанията. Но Китай представляваше големите 49% от продадените машини, защото локалните производители на чипове трансферираха по-старо съоръжение, което не беше лимитирано от наказания.

Онези, които се надяваха, че по този начин носещият се слух ъпцикъл на чипове ще се прояви в нови поръчки, също бяха разочаровани. С 3,6 милиарда евро това са по-малко от половината от тези през последното хитово тримесечие на 2023 година Това също е по-ниско от 5 милиарда евро, които анализаторите чакаха, споделя Саймън Коулс от Barcl...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР