По повод вчерашното интервю на президента по бТВ, днес имаше

...
По повод вчерашното интервю на президента по бТВ, днес имаше
Коментари Харесай

Политически зоопарк: Много сте мисиранализаторите

По мотив вчерашното изявление на президента по бТВ, през днешния ден имаше доста мнения, както в утринните блокове само че малките екрани, по този начин и в обществените мрежи.
Тема на разискване станаха освен думите на президента, само че и отзивите след тях.
Ето и някои забавни отзиви в обществените мрежи
Д-р Цветеслава Гълъбова (психиатър)
Един пост на Иво Христов, озаглавен Диктатура на коментариата и отдаден на две от дежурните по плювки по Президента - буруджиева и т.нар.проф. а. христова /нарочно всички букви са малки/, ме предизвика да се замисля, че около корона вируса, от екрана липсват обичайните така наречен анализатори.
Един доцент Стойчо, един престъпно проявен /нали по този начин се споделя като са те разследвали, но не са те осъдили/ Харизанов, един антрополог Харалан, една социоложка Евелина незнамсикоя от организация " Тренд ", плюс тези двете - да ми простят пропуснатите, не от неприятно, но сте доста мисиранализаторите и може да не се сетя за всички.
Та, към този момент чувствам неналичието им. И както пее Васил Найденов в една обичана за мен ария " Всичко отминава под това небе, болката отляво - не! ". Ще отмине рецесията с пандемията, само че в случай че тези не се върнат по екраните, с какво ще се забавляваме заран. Защото, за опазване на психологичното ми здраве, започнах да се развличам с несполучливите напъни на рояка анаЛИЗАТОРИ, да си заслужат платата. Всичките, с дребни изключения, са почти на моята възраст, т.е. 54 години.
Е, занимателно ми е, тъй като в случай че се замисля, ще ми стане пъклен тъжно, да виждам хора с сякаш разсъдък, с сякаш обучение, с сякаш житейски опит, с сякаш трофеи, да се гънат като тръстики и да не могат да стоят изправени и с достолепие. Ей, човеци /щото не сте личности/, ще вземете да се сецнете в кръста от толкоз навеждане или няма да ви остане плюВка от толкоз храчене по президента, да оближете паничката с повръщаното, дето ви е сервирана. Хайде, поизправете се, че може да си останете в тази наведена поза от дисксопатията и да ви се случат други неприятни неща
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР