По повод своя 30-годишен юбилей, Fibank (Първа инвестиционна банка) предоставя

...
По повод своя 30-годишен юбилей, Fibank (Първа инвестиционна банка) предоставя
Коментари Харесай

Клиентите на Fibank с карта Visa могат да спечелят Audi или електрически велосипед

По мотив своя 30-годишен празник, Fibank (Първа капиталова банка) дава опция на картодържатели с дебитни и кредитни карти Visa за огромни награди: лек автомобил Audi и три електрически велосипеда.

Кампанията е ориентирана към всички сегашни клиенти на банката - физически лица с дейна карта Visa, издадена от Fibank преди 1 май 2023 година (включително в случай че картата е добавена към мобилно устройство – смарт телефон или часовник с алтернатива за плащане).

Победителите ще бъдат изтеглени на 18 септември 2023 година

Голямата премия е авангардният plug-in хибрид Audi Q5 quattro с автоматизирана скоростна кутия и пакети в допълнение съоръжение „ Comfort “, „ Business “ и интериорен пакет S-line.

В лотарията ще бъдат изтеглени също и трима картодържатели, които ще получат електрически колела.

За присъединяване не е нужна спомагателна регистрация. Условието е клиентът да е направил най-малко 10 заплащания със своята карта през всеки един от месеците май, юни и юли 2023 година Отчитат се заплащанията в търговски обекти в страната и в чужбина, онлайн и във физически магазини с ПОС-терминали. Всяко в допълнение заплащане, направено над минимума от 10 заплащания, носи на клиентите по още един спомагателен късмет в тегленето на премиите.

Пълна информация за акцията и нейните правила е оповестена на уеб страницата на Fibank:. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР