По повод старта на новия сезон на риалити формата Фермата,

...
По повод старта на новия сезон на риалити формата Фермата,
Коментари Харесай

Телевизионните продуценти Иван и Андрей: С Фермата искаме да обединим българите по света!

По мотив старта на новия сезон на риалити формата " Фермата ", телевизионните продуценти Иван и Андрей дадоха обстойно изявление за " Телеграф ".

-Снощи, започва 4-ти сезон на „ Фермата “, удовлетворени ли сте от поставеното начало и какви са равносметките от снощния ефир?

Андрей: Смятам, че беше доста смислен  и мощен първи епизод, в  който феновете съумяха да видят 21 доста разнообразни българи. Както стана ясно, едната част са живеещи в България, а другата – българи, които живеят на разнообразни места по света.. На мнение съм, че участниците, които подбрахме, от всички 13 000 искащи, са доста забавни и има какво да покажат на феновете. Вече стана ясно и, че тази година предаването има малко по-различна механика и по-различни правила. Ще заложим на повече борби и повече уроци по история, с цел да проверим освен физическата устойчивост на участниците, само че и техните знания. Ще забележим кои се приспособяват по-добре към обстановката- „ тукашните “, или „ емигрантите “. Вярваме, че този сезон на „ Фермата “ ще бъде най-вълнуващия и най-полезния за участници и фенове.
Иван: От позиция на страстите, както нееднократно сме казвали, постоянно може и повече и повече, само че имам вяра, че феновете доста са се забавлявали на надпреварата с каруците. Основната задача също е изпълнена, а точно феновете да се срещнат с участниците и да вникнат в техните облици и техните ориси.

-Имате ли по-специален интерес към представянето на  някой от участниците?

Андрей : “Като цяло ние нямаме любимци измежду участниците в риалити форматите, които вършим. Караньотов е човек, доста близък  до нашата кръвна група и по някакъв метод му съчувствува, само че това никога не значи, че в хода на предаването няма други хора да се откроят и да ми станат любимци. Най-важното е, кой ще хареса публиката, а не ние.

Иван: Много е мъчно да имаш любимец тази година и феновете ще се уверят в това, тъй като участниците са много равностойни, забавни и мощни като персони и характери, а също и като физически благоприятни условия. Това, което имам аз като вяра е тази година повече дами да стигнат по-напред в предаването, а за какво не и жена да завоюва формата.

-В понеделник влиза и международния първенец Йордан Йовчев. Каква е тъкмо ролята му във формата?

Иван: Поканихме Йордан Йовчев да влезе в ролята на подстрекател и наставник на участниците, тъй като е ослепителен образец за българин, който макар че е работил по света и е живял в чужбина, постоянно е избирал да се състезава под българския байрак.

Той е човек, които въплъщава двата свята на „ Фермата “ тази година - единия  на българите у нас, другия - на тези в чужбина. Големите триумфи, които е постигнал у нас и огромните триумфи, които е постигнал в чужбина не са го трансформирали, в противен случай, той е супер хуманен и имаме вяра, че ще бъде  подстрекател за участниците и доста от тях ще намерят очакване в него в тежки моменти.

–На вас двамата в миналото хрумвало ли ви е да напуснете България и да пробвате шанса си зад граница?

Андрей : Аз съм имал единствено един миг, в който беше евентуално да отпътува за чужбина, само че това отпадна като концепция в 10-ти клас. Мислех да се трансферира в музикалното учебно заведение и след 12 клас да отида в Италия,  с цел да изучавам „ Мюзикъл постановка “, което в България е допустимо да го учиш, само че е тъжно. (смее се). Когато се отхвърлих от музиката, в края на 9-ти клас, тази концепция ми излезе от главата и в никакъв случай не съм имал предпочитание да напущам родината си.

Иван: Аз в никакъв случай не съм имал за себе си подобен проект, или такава опция. Все си мисля, че в случай че човек е добре осъществен тук, няма по какъв начин да му минават такива хрумвания в главата. Причината да емигрираш, съгласно мен, са две - смяташ, че не може да се развиеш добре в това, което искаш да направиш в родината си, или не си съумял да се реализираш въобще.

Андрей: Разбира се, от време на време ми се желае просто да си изключа телефона и да се махна на някой остров, само че това не е предпочитание за емиграция, а за туризъм. (смее се).

Иван: Бягство от напрежението.

-В досегашните сезони на „ Фермата “ успяхте да върнете у нас огромна част от участниците, които преди живееха зад граница. Това ли е задачата на " Фермата "?

Андрей: Да, имаме такива участници, които даже към този момент сътвориха фамилии и деца тук.

Българите, които живеят отвън страната ни, участваха като тематика във „ Фермата “ от първия сезон на шоуто и с времето тя ставаше все по-видима и значима. Така естествено се роди концепцията за сезон 4 „ Съединение ” – да съберем под един покрив българи, избрали да градят живота си на открито и тези, решили да останат и да реализират щастието си тук, в България. Нашата задача е да разгадаем разногласията посред им и да ги обединим, а не да даваме подготвени решения.

-Вие сте едни от дребното продуценти у нас, които залагат на смислените неща, а не на долнопробност. Смятате ли, че това има почва у нас?

Андрей : Като цяло с възрастта е обикновено човек да се обърне към планове, които имат повече смисъл и ще оставят диря. Това е нещо, което ни вълнува и отвън работата ни. Хубавото е, че и аудиторията се промени и тя също има потребност от по-смислени неща. Така че ние с публиката дружно вървим напред.

Иван: Мисля, че малкия екран в действителност ще остане трибуната на една концепция по-смислените планове. Защото в този момент всеки има по два смарт телефона, няколко таблета и когато и да е има достъп до не толкоз стойностно наличие в интернет. По тази причина, малкия екран ще се окаже малко по-висока естрада и място за по-смислени развлекателни излъчвания и наличие като цяло.

-Ако един ден, децата ви желаят да заминат за чужбина, какъв съвет бихте им дали?

Андрей: Като цяло считам, че по този начин ще възпитам сина си в първите 7-10 години от живота му, че той доста ще обича родината си, само че оттова нататък изборът си е персонално негов.

Иван: Смятам, че колкото повече деца трупаш и мъдрост през годините разбираш, че единствените неща, значими за детето ти са да е крепко и щастливо.

Андрей , Както в случай че си в дома на левскар, вероятността  детето ти да е левскар е голяма, по този начин и в случай че си националист, е доста по-вероятно и детето ти да обича и цени родината си.

Иван: Историята познава изключения.(Смее се)

-Андрей, вие от скоро сте в ролята на татко мъчно ли е?

Андрей: Много по-трудно за бащите става, когато децата приказват и схващат, когато имат контакт. Така ми наподобява на този стадий. Сега ролята на майката в развъждането на детето е 90 %. А когато детето стане, колкото е синът на Иван, ролята на бащата става доста по-важна. Разбира се през цялото време имат потребност от обич и аз се надявам, че му я давам.

Иван: Трудностите на бащата не могат да се сравнят с трудностите  на майката. Но всеки татко, според от това каква част желае да бъде от живота и израстването на детето си, преценя по какъв начин и доколко да взе участие в развъждането и възпитанието му.

-С какво друго ще се похвалите през новия ефирен сезон?

Андрей: Продължаваме  с " Папараци " и " Смени дамата ", както и  още един нов план, който обаче към този момент ще запазим в загадка.

Иван: Това е една извънредно виновна задача, тъй като този план е нов за нас, само че не и за феновете и е извънредно сполучлив. А за нас остава отговорността да го създадем още по-добър.


-Ще има ли някакви промени в " Папараци " и " Смени дамата "?


Андрей: В " Папараци " сега работим по много промени в концепцията и се надявам още при старта на 23 септември, феновете да останат удовлетворени. По " Смени дамата " също имаме нови хрумвания, само че още сме надалеч от реализацията, тъй като ни разделят няколко месеца, само че към този момент са направени доста социологически изследвания, с цел да забележим какво желаят да виждат феновете отсега нататък.

-Кампанията на ДНК за повече бебета тече с цялостна мощ, а също по този начин разбрахме, че следва ново Национално кръщене. Кога ще бъде?

Андрей: На 7-ми октомври, като тази година ще бъде в 12 града, което единствено по себе си приказва, че още повече деца ще бъдат кръстени, още веднъж под патронажа на Патриарх Неофит и съм сигурен, че ще бъде доста хубаво и вълнуващо.

-Кога е финалът на " One Love Tour " и каква е оценката ви за тази година?

Андрей: Турнето е доста, доста по-успешно от предходната година, а измерителят е публиката. Днес е концертът в Русе и закриваме в Стара Загора на 5-ти октомври. Където Иван още веднъж ще пее. (смее се)

-Иван, вие смятате ли да се занимавате професионално с музика?

Иван: На времето братя Мангасарян приключиха един от клиповете си с нещо ужасно забавно: " Всяка година голяма част от българските селяни напущат родните си места, с цел да се влеят в българския шоубизнес. Не ставай един от тях! " (смее се). За нас музиката ще си остане занимание. Както се споделя, служим като подгряващи участници за същинските звезди по време на концертите на от турнето
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР