По повод разпространена в някои сайтове фалшива новина, касаеща цената

...
По повод разпространена в някои сайтове фалшива новина, касаеща цената
Коментари Харесай

Екоминистър Димитров опровергава спекулативни твърдения за цената на водата

По мотив публикувана в някои уеб сайтове подправена вест, касаеща цената на водата в България, министърът на околната среда и водите Емил Димитров  Емил Димитров Емил Димитров е роден през 1962 година в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и опровергава спекулативни изказвания. Това оповестиха от пресцентъра на Министерството.

"Уважаеми митингуващи, стачкуващи и недоволни от всевъзможни проблеми.

Никой не оспорва вашето право да имате друго мнение и да го публикувате и коментирате. Но апелирам да не лъжете от мое име обществеността по отношение на водна рецесия и цена на водата!

Министерство на околната среда и водите няма отношение и в никакъв случай не е имало към определянето на цената на водата за питейно-битово водоснабдяване в България. Тя се дефинира от Комисията за енергийно и водно контролиране и не е работа на Министерството на околната среда и водите да разяснява и дефинира цени ", съобщи министърът.

"Каквато и да е цената в този момент и за в бъдеще в България тя няма да се взема решение от Министерство на околната среда и водите ", заяви Емил Димитров  Емил Димитров Емил Димитров е роден през 1962 година в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР