По повод празника на любовта – Свети Валентин, Mall Plovdiv

...
По повод празника на любовта – Свети Валентин, Mall Plovdiv
Коментари Харесай

Този Свети Валентин Mall Plovdiv ще сподели десетки валентинки на билбордове из целия град


По мотив празника на любовта – Свети Валентин, Mall Plovdiv кани всички влюбени да изразят откровените си усеща към половинката си по непредвиден метод. От 5-и до 11 февруари комерсиалният обект е хазаин на сърдечна самодейност, която дава опция на всички влюбени да споделят със света своите сантиментални послания, сладки прякори, секрети смешки или самопризнания в обич, като ги запишат в сърцевидната машина, която се намира на равнище сутерен в мола.

Под мотото " Превърни наш билборд във валентинка " Mall Plovdiv дава неповторимата опция да изненадате половинката си, като им покажете вашите любовни послания на билборд в града. В интервала сред 12-ти и 18 февруари вашите валентинки ще бъдат забележими в цялостен Пловдив, когато комерсиалният център разгласява допустимо най-вече от тях на билбордове на основни места в града.

След като всички любовни писма бъдат прегледани, участниците ще получат имейл, в който ще открият точните места и часове, в които техните лични послания ще бъдат показани. По този метод ще могат да зарадват своята половинка с величествен жест във връзка празника на любовта.

 Този Свети Валентин Mall Plovdiv ще показа десетки валентинки на билбордове из целия град Този Свети Валентин Mall Plovdiv ще показа десетки валентинки на билбордове из целия град Източник: Пропаганда груп

Mall Plovdiv ще сътвори сантиментален театър тъкмо в точния момент за Деня на влюбените за всички, които желаят да създадат нещо особено за колегата си. Тази очарователна акция дава обещание незабравимо преживяване на Свети Валентин. Независимо дали преди малко сте почнали взаимния си път или празнувате десетилетия обич, Mall Plovdiv ви кани да станете част от този магически празник.

Всичко, което би трябвало да извършите, е да посетите мола в интервала сред 5-и и 11 февруари и да напишете своето обръщение на интерактивната апаратура във формата на сърце, която ще се намира на равнище сутерен. След това ще получите информация по имейл по кое време и къде тъкмо ще бъде излъчена вашата специфична валентинка.

Не пропускайте шанса да извършите този Ден на влюбените паметен с Mall Plovdiv!

Източник: novini247.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР