По повод позицията на президента на ПЕС Сергей Станишев, в

...
По повод позицията на президента на ПЕС Сергей Станишев, в
Коментари Харесай

Кирил Добрев нападна Станишев за критиките му към БСП на изборите


По мотив позицията на президента на ПЕС Сергей Станишев, в която той подлага на критика управлението на Българска социалистическа партия за изборните резултати, Кирил Добрев, зам.-председател на партията и ръководител а предизборния щаб, съобщи пред Дарик: "Не му се дразня. Той познава единствено пътя надолу и не знае какво е да полагаш старания, с цел да вървиш нагоре и какво е да плуваш против течението ".

Той разяснява и казаното от Станишев, че в тази изборна акция Българска социалистическа партия се е деидеологизирала и не е излъчила леви послания.

"В момента служащите от компания "Луфтханза " стачкуват, тъй като вземат под 1000 евро, а компанията печели милиарди. Да чухме Станишев да ги отбрани? Въобще ПЕС да е защитила който и да е синдикален въпрос? Не, за сметка на това обаче ги виждаме на първите редове на гей парадите ", съобщи Добрев пред "Дарик ".

Добрев поздрави софийската организация на Българска социалистическа партия, че е удвоила броя на общинските съветници – от 7 до момента, на 15 в новия Столичен общински съвет.

"Все още обаче нещо не ни доближава да променим обстановката в София ", сподели той и разяснява, че до момента в който Българска социалистическа партия са в положение да изберат идеологическия си конкурент пред мафиота, градската десница не се е решила да направи същия избор и да поддържа Мая Манолова на балотажа.

БСП не е застанало на балотажа във Варна зад претендента на "Възраждане " Костадин Костадинов, тъй като базисната идеология на социалистите не им разрешава да поддържат политическа мощ с "леко фашизоидно държание ".

Той разгласи, че Българска социалистическа партия ще води правосъдни каузи против изборните нарушавания в Дупница, Бяла Слатина, Белово, Хисаря, както и съобщи поддръжка за настояването на Манолова за анулиране на изборите в София.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР