По повод позицията на президента на ПЕС Сергей Станишев, в

...
По повод позицията на президента на ПЕС Сергей Станишев, в
Коментари Харесай

Кирил Добрев нападна Станишев за критиките му към БСП на изборите

По мотив позицията на президента на ПЕС Сергей Станишев, в която той подлага на критика управлението на Българска социалистическа партия за изборните резултати, Кирил Добрев, зам.председател на партията и ръководител а предизборния щаб, съобщи пред Дарик: " Не му се дразня. Той познава единствено пътя надолу и не знае какво е да полагаш старания, с цел да вървиш нагоре и какво е да плуваш против течението ".

Той разяснява и казаното от Станишев, че в тази изборна акция Българска социалистическа партия се е деидеологизирала и не е излъчила леви послания.

" В момента служащите от компания Луфтханза стачкуват, тъй като вземат под 1000 евро, а компанията печели милиарди. Да чухме Станишев да ги отбрани? Въобще ПЕС да е защитила който и да е синдикален въпрос? Не, за сметка на това обаче ги виждаме на първите редове на гей парадите ", съобщи Добрев пред Дарик.

Добрев поздрави софийската организация на Българска социалистическа партия, че е удвоила броя на общинските съветници – от 7 до момента, на 15 в новия Столичен общински съвет.

" Все още обаче нещо не ни доближава да променим обстановката в София ", сподели той и разяснява, че до момента в който Българска социалистическа партия са в положение да изберат идеологическия си конкурент пред мафиота, градската десница не се е решила да направи същия избор и да поддържа Мая Манолова на балотажа.

Българска социалистическа партия не е застанало на балотажа във Варна зад претендента на " Възраждане " Костадин Костадинов, тъй като базисната идеология на социалистите не им разрешава да поддържат политическа мощ с " леко фашизоидно държание ".

Той разгласи, че Българска социалистическа партия ще води правосъдни каузи против изборните нарушавания в Дупница, Бяла Слатина, Белово, Хисаря, както и съобщи поддръжка за настояването на Манолова за анулиране на изборите в София.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР