По повод Първи юни областният председател на БСП Милко Багдасаров,

...
По повод Първи юни областният председател на БСП Милко Багдасаров,
Коментари Харесай

БСП-Кърджали зарадва над 150 деца с увреждания за Първи юни

По мотив Първи юни регионалният ръководител на Българска социалистическа партия Милко Багдасаров, председателката на Обединението на дамите социалистки Теодора Каракостова и председателката на Тракийско сдружение “Тракийско сърце “ Марияна Ликова прелестно изненадаха над 150 деца от Дневния център за деца с увреждания „ Надежда “ и Центровете за настаняване от фамилен вид за деца и младежи с физически и умствени увреждания в Кърджали с постановката на Музикално оперетния спектакъл при Дома на културата „ Принцесата и свинаря “.

В началото малчуганите бяха посрещнати с лакомства и топли обятия.Около час със спотаен мирис изгледаха пиесата,а в нейния край началното терзание към този момент бе изместено от греещи лица. Много от децата за първи път посещават зрелище онлайн и играта на основните герои завоюваха техните усмивки и бурни овации.

В края на спектакъла всички бяха поканени да се качат на сцената, с цел да усетят нейната страст и тази на изкуството.

„ Децата с увреждания би трябвало да бъдат подкрепяни, да посещават местата, които посещават и техните връстници, да се радват и научават нови неща. Няма по какъв начин да не сме щастливи, че още веднъж ги зарадвахме позитивно в този ден”, споделиха Теодора Каракостова и Марияна Ликова.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР