По повод номинацията си за почетен гражданин на Варна след

...
По повод номинацията си за почетен гражданин на Варна след
Коментари Харесай

Цветана Манева с прочувствени думи след спектакъл във Варна

По мотив номинацията си за почетен жител на Варна след края на представлението „ За любовта ”, актрисата Цветана Манева се обърна към публиката в Летния спектакъл с доста страст.

„ Благодаря ви, благодаря ви, тъй като към този момент съм варненка! Благодаря ви за тези 30 години, в които се случваше Международният сценичен фестивал и вие бяхте една прелестна аудитория, която непрестанно ни окриляше, даваше ни кураж, че сме прави, че ще успеем макар недоимъка, макар компликациите, политически, стопански, каквито и да било. Вие сте доста признателна, сърдечна аудитория и превърнахте за 30 години от моя живот град Варна в място, в което се усещам мечтана. Бъдете най-много здрави, доста обич, прегръщам ви и ви се преклонявам! ", сподели актрисата измежду бурните овации на публиката в Летния спектакъл.

Цветана Манева е номинирана за званието „ Почетен жител на Варна “ за значимия ѝ принос към театралния живот в града като артистичен шеф на Международния сценичен фестивал " Варненско лято ", както и за функциите ѝ в българските кино и спектакъл.

Предстои номинациите да бъдат доказани на сесия на Общинския съвет, а оценките ще бъдат връчени на празника на Варна – 15 август.

Спектакълът „ За любовта… “ е по текст на Яна Борисова и него участваха съзвездие от български артисти: Цветана Манева, Александра Сърчаджиева, Александър Сано, Дарин Ангелов, Филип Буков, Боряна Братоева, Христо Петков, Даниел Върбанов, Петър Антонов, Тодор Дърлянов и други.

Надежда Алексиева
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР