По повод на уволнението на шефовете на ББР (заради щедър

...
По повод на уволнението на шефовете на ББР (заради щедър
Коментари Харесай

Велизар Енчев: Корумпиран тип искаше през 2016 г. да предложа Мавродиев за шеф на ББР

По мотив на уволнението на шефовете на ББР (заради великодушен подарък от 75 милиона на колекторска фирма) си припомням това:
През 2016 година, дни преди избора на въпросния банков началник от Народно събрание, при мен пристигна прочут пиар на Българска народна банка и ми направи следната оферта: Да предложа въпросното лице за началник на ББР, защото било по-добре това да го направи самостоятелен народен представител, а не ГЕРБ. Срещу тази услуга щяло да ми бъде направено обилно предложение, като цената мога да я дефинира и аз...
Бях покъртен от наглостта му, само че секунди преди да го слага на мястото му, той тичешком се изнесе по парламентарните коридори, подвиквайки, че на следващия ден ще пристигна за отговора.
На другия ден го приземих с колоритен отговор, от който всеки естествен човек би се изчервил от позор. Но персоната се усмихна високомерно, не обели и дума и постепенно се насочи към парламентарната група на властта...
Днес този подкупен вид, заливащ ни в обществените мрежи с бунтовни памфлети против Истанбулската спогодба, обгрижва медийно македонстващото паспортно вице.
Бедна ни е фантазията какви афери върти в министерство с фантомни поръчки за милиарди. Ако банките и войската са убежища за такива видове, съществено съм угрижен за лв. и защитата.

Велизар Енчев, "Фейсбук "
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР