По повод на сутрешното интервю на в Нова телевизия, разбрах,

...
По повод на сутрешното интервю на в Нова телевизия, разбрах,
Коментари Харесай

Слави Трифонов защити Петър Илиев и обяви опозицията за част от статуквото

" По мотив на утринното изявление на в Нова телевизия, разбрах, че той се бил държал нападателно. Не видях доста хора да разясняват това, което той е споделил, а разясняват по какъв начин го е споделил.

Значи, в случай че разбирам вярно, очевидно съществуват хора, които избират сладко да ги лъжат, вместо нападателно да им споделят истината.

Е, аз не съм от тези хора ", в обществените мрежи Слави Трифонов.
 Иван Бакалов: Партиите на митинга трансфораха Трифонов в по-голям зложелател от Борисов Иван Бакалов: Партиите на митинга трансфораха Трифонов в по-голям зложелател от Борисов
" Задаващото се отменяне на държавно управление на " ИТН " ще е неуспех освен за хората на Слави Трифонов, а и за така наречен партии н...

" Само да ви напомня, че Петър Илиев е учител по конституционно право, приказва три езика, не е бил в никакъв случай във властта, не е бил министър в нито един кабинет на Бойко Борисов, не е взел участие в публични поръчки, не е предложил Делян Пеевски за началник на ДАНС, а е бил юрист на годината.

Запознах се инцидентно с него, когато правихме референдума и моите усещания са, че той е самоуверен, виновен, предан, добър татко и добър брачен партньор. И в случай че е нападателен, това е очевидно, когато има причина и съображение. А апропо, ще ви призная, че и аз съм нападателен.

Ще кажа нещо и на „ Демократична България “, „ Изправи се! Ние идваме! “ и Българска социалистическа партия. Ако отново ще употребявате Петър Илиев, единствено и единствено да не подкрепите държавното управление на „ ИТН “, очевидно си мислите, че никой не прави разлика сред мотив и причина. Петър Илиев е мотивът, който си търсите, а повода е, че всички вие очевидно сте играчи от статуквото и за нищо на света не можете да приемете някой да ви се бърка в по този начин наречената „ политика “. Ами добре, хайде да забележим какво ще стане! ", добави той.

След това изказване възможностите да се гласоподава ново държавно управление понижават фрапантно. Българска социалистическа партия, че няма да поддържат кабинет на " ИТН ", в случай че Петър Илиев е вътрешен министър.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР