По повод Международния ден на младежката солидарност, клуб Европейски диалог“

...
По повод Международния ден на младежката солидарност, клуб Европейски диалог“
Коментари Харесай

Екатерина Дафовска подкрепи младежите от Клуб „Европейски диалог“ към ЦПЛР-ОДК „Л. Живкова“-Оряхово /снимки/

По мотив Международния ден на младежката взаимност, клуб „ Европейски разговор “ към ЦПЛР-ОДК „ Л. Живкова “, Местна комисия за битка с противообществените прояви на малолетните и непълнилетните в Оряхово и Община Оряхово бяха домакини на среща-разговор с носителката на Олимпийски златен орден по биатлон Екатерина Дафовска. 
На срещата участваха представители от ФК „ Оряхово’21 “, Клуб по бадминтон – Оряхово, Клуб по класическа битка „ Надежда-Оряхово-2014 “ и Волейболен тим към СУ „ Христо Ботев “ – Оряхово.
Г-жа Дафовска насочи значими житейски послания към младежите: „ Намерете това, в което сте най-хубави и следвайте фантазиите си! Бъдете упорити, побеждавайте и не се предавайте! “
Вълнуващата среща завърши с привет от госпожа Христина Цонева – секретар на Община Оряхово и с признателност към олимпийската шампионка по тази причина, че даде скъпи препоръки на младежите и ги поддържа в концепцията им за единение в разбиранията и взаимна поддръжка.
За Община Оряхово беше чест да посрещне най-успялата българска биатлонистка, носителка на олимпийска купа, европейска купа, както и два бронзови медала от международни шампионати.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР