По повод Международния ден на жената поп-певицата Дара кани всички

...
По повод Международния ден на жената поп-певицата Дара кани всички
Коментари Харесай

Дара и Kaufland имат инициатива за 8 март, наречена „букети с кауза“

По мотив Международния ден на дамата поп-певицата Дара кани всички да се включат в обществената идея „ Дари с DARA и Kaufland ”. За 8 март хората могат да изберат на обичаната жена букет от рози, от лалета или от рози и фрезии от магазинната мрежа на ритейлъра.

За всеки закупен „ букет с идея “, компанията ще отделя средства за стипендии за отлични възпитаници и студенти без родители.

Инициативата е част от, която стартира при започване на месец февруари. Всеки месец поп звездата ще приканва към закупуването на разнообразни артикули от асортимента на Kaufland, а ритейлърът ще отделя средства за стипендии.

До момента част от акцията са и още два продукта от асортимента на веригата – ягодов донът и шоколадов кронът. За да могат клиентите да се ориентират по-лесно в магазините, всички артикули с идея носят характерно означение - „ Дари с DARA и Kaufland ”.

„ Радвам се, че самодейността към този момент има огромен триумф и среща толкоз доста съидейници. Общата ни идея с Kaufland е нещо, в което мощно имам вяра и приканвам повече хора да се включат. Избрали сме страхотни артикули, по този начин, че всеки да има избор да припознае нещо за себе си или обичаните си хора “, разяснява обществената акция певицата.

„ Дари с DARA и Kaufland ” ще поддържа възпитаници от 11 и 12 клас с отличен триумф и студенти в държавни образователни заведения, изгубили единия или двамата си родители, или израснали в профилирана институция. Младежите ще бъдат избирани по два критерия - за отличен триумф и мотивация за развиване. Чрез програмата те ще имат опция да продължат образованието си, както и да получат поддръжка за старт в кариерата и да се срещнат с водещи работодатели. Средствата ще се разпределят от фондация BCause посредством националната стратегия
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР