По повод Международния ден на жената – 8-ми март, поп-идолът

...
По повод Международния ден на жената – 8-ми март, поп-идолът
Коментари Харесай

DARA с нова социална инициатива – „букети с кауза“

По мотив Международния ден на дамата – 8-ми март, поп-идолът DARA кани всички да се включат в обществената идея „ Дари с DARA и Kaufland ” като изберат на обичаната жена букет от рози, от лалета или от рози и фрезии от магазинната мрежа на най-големия ритейлър у нас. За всеки закупен „ букет с идея “, компанията ще отделя средства за стипендии за отлични възпитаници и студенти без родители.

 

Инициативата е част от общата обществена акция на ритейлъра и DARA, която започва при започване на месец февруари. Всеки месец поп звездата ще приканва към закупуването на разнообразни артикули от асортимента на Kaufland, а ритейлърът ще отделя средства за стипендии. До момента част от акцията са и още два продукта от асортимента на веригата – ягодов донът и шоколадов кронът. За да могат клиентите да се ориентират по-лесно в магазините, всички артикули с идея носят характерно означение - „ Дари с DARA и Kaufland ”.

„ Радвам се, че самодейността към този момент има огромен триумф и среща толкоз доста съидейници. Общата ни идея с Kaufland е нещо, в което мощно имам вяра и приканвам повече хора да се включат. Избрали сме страхотни артикули, по този начин, че всеки да има избор да припознае нещо за себе си или обичаните си хора “, разяснява обществената акция DARA.

 

„ Дари с DARA и Kaufland ” ще поддържа отлични възпитаници от 11 и 12 клас и студенти в държавни образователни заведения, изгубили единия или двамата си родители, или израснали в профилирана институция. Младежите ще бъдат избирани по два критерия - за отличен триумф и мотивация за развиване. Чрез програмата те ще имат опция да продължат образованието си, както и да получат поддръжка за старт в кариерата и да се срещнат с водещи работодатели. Средствата ще се разпределят от фондация BCause посредством националната стратегия „ Готови за триумф “.

 

Повече информация за акцията и прям диалог с DARA за идеята можете да откриете на kaufland.bg.

 

За Kaufland България

Kaufland България е водач в бранша на търговията с годишен оборот от над 2 милиарда лева и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 7500 чиновници. През 2023 година компанията разполага с 65 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 година в България до през днешния ден Kaufland се стреми да подтиква националната и районна стопанска система и инфраструктурата по места с общи вложения от 1,6 милиарда лева Компанията непрестанно развива своята политика за стабилно развиване и под мотото „ Действията носят смяната “ се ангажира с разнообразни обществени и екологични действия – от потреблението на енергийно ефикасни технологии и проектирането на нови здания с мисъл за природата, през поддръжката на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР