По повод Международния ден на хората със синдром на Даун,

...
По повод Международния ден на хората със синдром на Даун,
Коментари Харесай

По повод Международния ден на хората със синдром на Даун, Карин дом ще проведе безплатни консултации за деца с Даун Синдром от цялата страна

По мотив Международния ден на хората със синдром на Даун, който означаваме всяка година на 21-ви март, Карин дом започва записвания за еднократни съвещания за деца с Даун синдром на възраст до 7г. Повече информация за самодейността и по какъв начин да се включите, можете да видите от линка: . Консултациите са финансирани по план на Карин дом с Фондация Медикор.

Безкрайно доста са въпросите, които тревожат родителите в разнообразни стадии от развиването на детето и усвояването на разнообразни умения. За това екипът на Карин дом реши да поддържа децата и техните фамилии като започва еднократни съвещания. Специалистите, които ще се включат са: рехабилитатор, ерготерапевт, логопед, психолог, обществен служащ, експерт по кърмене.  



На уеб страницата на Карин дом фамилии и експерти, които работят с деца със синдром на Даун, могат да открият насоки за игри и занимания, за потребление на мощните страни на децата при учене и тласъци за развиване. Децата със синдром на Даун всеки ден натрупат опит, развиват своите умения да поддържат връзка, да играят, да взаимодействат с връстниците си, да творят, да учат. Децата могат сполучливо да се интегрират в общообразователните детски градини и учебни заведения, с израстването си стават все по-самостоятелни и самостоятелни. Имат капацитет да се осъществят на пазара на труда.

Усилията на екипа на Карин дом в поддръжката на децата и фамилиите, които с доста любов отглеждат своите слънчеви деца, стартират от самото основаване на лечебния център преди 25 години и не престават до през днешния ден.

На 21-ви март хората в целия свят обуват шарени чорапи, с цел да покажат, че светът е пъстър и в символ на съпричастност и схващане. Децата имат доста благоприятни условия, а ние можем да ги подкрепим с доста любов, познания и умения, да предложим подобаващи занимания и игри за стимулиране на тяхното самостоятелно развиване!

Ако желаете да подкрепите Карин дом, можете да извършите подаяние за закупуване на съоръжение за новия лечебен и обучителен център, чието строителство стартира напролет с DMS KARIN DOM на номер 17 777 .

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР