По повод Международния ден на детето БДЖ и през тази

...
По повод Международния ден на детето БДЖ и през тази
Коментари Харесай

БДЖ подарява безплатно пътуване на децата за 1 юни

По мотив Международния ден на детето БДЖ и през тази година ще съблюдава положителната си традиция и ще подари гратис пътешестване на всички деца на възраст до 14 години, съобщи Българска национална телевизия.

Младите пасажери могат да се възползват от тази опция от 00:00 ч. до 24:00 ч. на 1 юни във всички пътнически и бързи влакове. При изискване, че пътуването стартира с нощен трен, който отпътува преди 24:00 ч. на 1-ви юни, безплатното пътешестване важи до идването на влака в крайната гара на идващия ден.

Възрастта на децата се удостоверява с копие на акт за раждане или различен документ доказващ възрастта, както и с железопътни карти „ Дете ” и „ Учащ ”. Запазените места за всички категории влакове, спалните места и разликата за пътешестване в първа класа се заплащат. Децата на възраст до 10 години наложително пътуват с компаньон.

" БДЖ поздравява своите най-малки пасажери с идния празник – Международния ден на детето, и им пожелава щастливо детство, усмивки и радостни игри през лятната почивка! " - показват от акцията.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР