По повод информацията, че Слави Трифонов е в болница лидерът

...
По повод информацията, че Слави Трифонов е в болница лидерът
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Слуховете за моята смърт са силно преувеличени

По мотив информацията, че Слави Трифонов е в болница водачът на " ИТН " отговори във фейсбук:

По мотив на някои отпадъци, които пишат в интернет, желая да изтъквам Марк Твен: " Слуховете за моята гибел са мощно пресилени ".
 Слави Трифонов е в болница Слави Трифонов е в болница
Лидерът на партия " ИТН " Станислав Трифонов е в болница " Софиямед " за контролни профилактични прегледи, оповестиха от лечебнот...

В Поста водачът на " ИТН " се е подписал като: " Слави Трифонов - рептил "



Припомяме ви, че часове по-рано от болница " Софиямед " потвърдиха, че Трифонов е в болничното заведение за контролни профилактични прегледи. От лечебното заведение прецизираха, че той е на проучвания поради преболедуването от него на COVID-19 през месец април. 

На 4 април (първите предсрочи парламентарни избори) Слави Трифонов заяви още веднъж с пост във Facebook, че е със признаци на ковид и се е самоизолирал. Впоследствие от партията потвърдиха, че водачът на " ИТН " е с COVID-19. Тогава Тошко Йорданов написа в известие до медиите: „ Уважаеми сътрудници, както знаете господин Трифонов имаше признаци на Коронавирус и през днешния ден пробата му излезе позитивен. Г-н Трифонов е добре, под карантина и съблюдава всички правила на Националния действен щаб ”.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР