По повод думите на премиера, че ако поиска оставката на

...
По повод думите на премиера, че ако поиска оставката на
Коментари Харесай

Сидеров: Оставката на Валери Симеонов ще заздрави коалицията

По мотив думите на премиера, че в случай че изиска оставката на Валери Симеонов, ще се счупи обединението - ръководителят на Парламентарната група " Обединени патриоти " и водач на " Атака " Волен Сидеров разяснява, че оставката няма да докара до строшаване, а в противен случай - до укрепване на обединението. В декларация на партия " Атака " управлението ѝ съобщи, че смъква политическото доверие от вицепремиера Симеонов.


По думите на Волен Сидеров настояването на оставката на Валери Симеонов не е проблем единствено сред патриотите, а и на държавно управление.
Волен Сидеров - ръководител на ПГ " Обединени патриоти ": Става дума за недопустимо, безусловно неприемливо изявление на вицепремиер на страната и реакцията в цивилизованите страни, политическата реакция, е оставка.
По думите на Сидеров, не оставката, а стоенето напук във властта от страна на Симеонов може да коства цялата структура на държавното управление.
Волен Сидеров - ръководител на ПГ " Обединени патриоти ": Затова аз предлагам нещо, което е избавителен проект за държавното управление, да се извади от властта към този момент дискредитираният вицепремиер, да се предложи различен и да вървим напред към по-съществени въпроси.
Волен Сидеров изиска бързо привикване на Коалиционния съвет.
Волен Сидеров - ръководител на ПГ " Обединени патриоти ": Разговарял съм и с Цветанов, и с Каракачанов по телефона, към този момент нямам удостоверение, че в днешния ден това може да се случи. Тук съм и очаквам.
Сидеров сподели още, че има кой различен от редиците на патриотите да продължи вицепремиерския мандат на Валери Симеонов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР