По повод Деня на Европа президентът Румен Радев отбеляза, че

...
По повод Деня на Европа президентът Румен Радев отбеляза, че
Коментари Харесай

Президентът Радев: Най-голямото постижение на ЕС е опазването на мира 70 години

По мотив Деня на Европа президентът Румен Радев означи, че най-голямото достижение на Европейския съюз е опазването на мира в Европа към този момент повече от седем десетилетия. Държавният глава взе участие в двете церемонии в София, които означиха Деня на Европа и 74-та годишнина от края на Втората международна война.

Най-голямото достижение на Европейския съюз е опазването на мира в Европа към този момент повече от седем десетилетия, разяснява президнетът Румен Радев.

Той взе участие в двете церемонии,които означиха Деня на успеха и Деня на Европа.

Първо сервира цветя пред паметника на Незнайния боец, където беше маркирана 74-ата годишнина от края на Втората международна война.

След това той се включи в тържествената гала по издигането на знамето на Европейския съюз пред постройката на президентската институция.
 © БГНЕС
Голямата концепция за обединена Европа, нямаше по какъв начин да се осъществя без успеха над хитлерофашизма, означи президентът Румен Радев. Напомни, че сме длъжни да почитаме и почитаме паметта на милионите жертви в битката с нацизма и да не забравяме и приноса на България.
Румен Радев, президент на Република България: Хиляди българи починаха във Втората международна война, през днешния ден би трябвало да почетем тяхната памет. Да отдадем дължимото и на живите сега български ветерани, те не престават да са образец за родолюбие и отдаденост към отечеството.  Премиерът Борисов подсигурява, че няма да остане ненаказан човек за свадите Премиерът Борисов подсигурява, че няма да остане ненаказан човек за свадите
Премиерът Бойко Борисов подсигурява, че няма да остане ненаказан човек за свадите с жилищата и къщите за посетители. По думите му единственият излаз...

Пред публицисти президентът разяснява и настоящи тематики. Коментира и думите на премиера Борисов по негов адрес, че би трябвало да е еднообразно далечен от всички партии.
Румен Радев, президент на Република България: Равно далечен съм от всички партии, само че не мисля, че би трябвало да се води предизборна акция с пари от държавния бюджет.
Според президента Радев опитите да бъдат заглушени свадите с парцелите на властта с всевъзможни други мероприятия няма да сполучат.
Румен Радев, президент на Република България: Понеже хората към този момент чакат разнищване на тези кавги, чакат действителни дейности и противопоставяне на корупцията.
Президентът е безапелационен, че обвиняванията към него за пристрастия към Българска социалистическа партия, са безусловно неприемливи.

 Отбелязваме Деня на Европа и Деня на успеха Отбелязваме Деня на Европа и Деня на успеха
Отбелязваме Деня на Европа и Деня на успеха. Как минават честванията - вижте от директното включване на Цанка Николова
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР