По повод 60-ия си юбилей, Екстра Нина вдигна подобаващ купон

...
По повод 60-ия си юбилей, Екстра Нина вдигна подобаващ купон
Коментари Харесай

Екстра Нина празнува юбилей

По мотив 60-ия си празник, Екстра Нина подвигна отговарящ ваучър в комплекс „ Приказките “ край Харманли – място, на което са се състояли голям брой фирмени празненства на „ Пайнер “, а допреди години и редица представяния на музикални албуми. В този ред на мисли по всяка възможност празненството на изпълнителката от 90-те, е навявало носталгия на гостите й, още повече обстоятелството, че множеството от тях били звезди от зората на попфолка, които публиката през днешния ден дефинира като „ обичани динозаври “.

 

Сред гостите на Екстра Нина бяха Милко Калайджиев, инж. Митко Димитров и брачната половинка му, въпреки през годините да са имали редица конфликтни обстановки.

Тони Димитрова и Славка Калчева дойдоха чак от Ямбол, с цел да поздравят юбилярката, а Силвия – от Раднево. На тържеството бяха видяни още Валя, Есил Дюран и Росица Пейчева.

Екстра Нина, която неотдавна означи и имен ден, също изненада гостите, включвайки ги към видеото на новата си ария „ Ах, обич, обич “, която е във фолклорен жанр.

Рожденичката не пропусна да поздрави гостите си с настоящото й парче „ Чук, чук чашите “. Тя смени три тоалета на празненството си и разряза празнична розова торта във формата на сърце.

 

„ Благодаря ви за огромната обич, скъпи сътрудници и другари! “, обърна се тя към всички в обществената мрежа. Не може да не отбележим, че юбилярката наподобява на не повече от 45 години, а на фигурата й биха могли да завидят огромна част от тийнейджърките.

Инфо: Уикенд

Тагове: Екстра Нина певица юбилей Милко Калайджиев инж. Митко Димитров „ Пайнер “ Валя Есил Дюран Росица Пейчева
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР