По повод 500 дни до началото на олимпиадата в Токио

...
По повод 500 дни до началото на олимпиадата в Токио
Коментари Харесай

Евроспорт показа логото си за олимпийските игри в Токио 2020

По мотив 500 дни до началото на олимпиадата в Токио 2020 Евроспорт сподели логото, което ще краси платформите на медията по време на Игрите в японската столица.

В устрема си да сътвори неповторимо и ексцентрично лого, което в същото време да покаже хубостта на японската просвета, екипът на Евроспорт почерпи ентусиазъм от манга - световноизвестният японски комиксов жанр, подобаващ както за деца, по този начин и за възрастни.

Олимпийското лого на Евроспорт сплотява обичайното лого на медията, логото на Олимпийските игри и надпис " Токио 2020 ", изискан в манга жанр, като по този метод се прокарва мост сред източната и западната просвета.

" Много сме отдадени на концепцията да изпълним отразяване в невъобразим до момента мащаб. Ще бъдем по-големи и по-смели, ще притеглим вниманието на повече фенове и ще покажем всяка минута, всяка дисциплинираност и всеки състезател на Игрите. Евроспорт отразява 70% от дисциплините по време на летните Олимпийски игри, тъй че разполагаме с опитни и способени специалисти, които знаят по какъв начин да пленят интереса на феновете посредством неповторимия метод, по който им показват спортните конгреси от подобен сан ", сподели Джей Би Перет, президент и изпълнителен шеф на Discovery International.

Летните олимпийски игри в Токио ще се проведат от 24 юли до 9 август 2020 година, като това ще бъде второто домакинство на японската столица на най-големия състезателен конгрес.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР