По повод 32-ия си рожден ден Михаела Филева реши да

...
По повод 32-ия си рожден ден Михаела Филева реши да
Коментари Харесай

Михаела Филева заголи трътка в мрежата

По мотив 32-ия си рожден ден Михаела Филева реши да покаже на почитателите си в обществените мрежи, че въобще не е от свенливите девойки и се отдаде полугола на обичайните равносметки за миналата година.

Певицата очевидно е в съвършена форма за идното лято, а също така е и прекомерно предизвикателна в клипчето, което й докара хиляди лайкове за негативно време.

Къде тъкмо се намира изпълнителката и кой й прави компания, не излиза наяве към момента, само че по всичко наподобява, че си прекарва повече от прелестно. Потвърждение за това е и всичко, което признава под обявата си.

" Нямам визия какъв брой е остаряла душата ми, само че за тялото имам публична информация и през днешния ден чествам тази нежна обвивка с признателност, че ми служи правилно, че ми дава опция да поемам дъх ентусиазъм, да странствувам, да създавам, че устоя тежките графици, които сбъдването на фантазиите ми изисква, че е дом, в който съзнанието ми се усещам неподвижен, с цел да може да написа музика, да преследва хрумвания и да се бори за вяра.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР