По повод 22 март Световен ден на водата“, Басейнова дирекция

...
По повод 22 март Световен ден на водата“, Басейнова дирекция
Коментари Харесай

Конкурс за детска рисунка на тема „Водата е живот“ организират във Варна | Конкурсът е по случай Световния ден водата

По мотив 22 март „ Световен ден на водата “, Басейнова дирекция „ Черноморски регион “ провежда конкурс за детска рисунка на тематика „ Водата е живот “.

Каним за присъединяване в състезанието всички деца от I до IV клас от Черноморски регион (Области Добрич, Варна и Бургас), които желаят да изразят креативните си умения, да се включат в състезанието за рисунка на тематика “Водата е живот “.

Младите създатели би трябвало да изпратят картините си до 20 март на адрес: гр. Варна, ул. „ Александър Дякович “ № 33.

Няма ограничавания по отношение на техниката на направа на картините, форматът би трябвало да бъде 35/50 см.

Задължително условие е творбите да са свързани с тематиката на състезанието. Едно дете може да взе участие единствено с една рисунка с информация за създателя – име, възраст, образователно заведение, адрес за контакт и телефонен номер за противоположна връзка и да е съпроводена от декларация, която е оповестена на интернет страницата на дирекцията.

Комисия от представители на БДЧР ще класира трите най-хубави произведения на младите художници.

Класирането ще бъде оповестено в Деня на водата – 22 март, 2023 година на електронната страница на БДЧР. Отличените на първите три места ще получат грамоти и награди, благодарение на които ще продължат да развиват своя гений в региона на изобразителното изкуство. Рисунките ще бъдат изложени в осведомителния център на дирекцията.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР