По повод 21 ноември – Ден на християнското семейство, областният

...
По повод 21 ноември – Ден на християнското семейство, областният
Коментари Харесай

Испанската култура идва в областна администрация

По мотив 21 ноември – Ден на християнското семейство, регионалният шеф на Хасково Станислав Дечев провежда на следващия ден Информационен ден „ Испания и България- другарство и обичаи “.
Форумът се организира в осъществяване на Комуникационната тактика на Република България за Европейския съюз. В осведомителния ден ще вземат участие Хавиер Валдивиелсо Одриосола- шеф на институт „ Сервантес “ – София, доцент доктор Веселка Ненкова от катедра „ Романистика и германистика “ в ПУ “Паисий Хилендарски “, преподаватели и специалисти по чуждоезиково образование.
По време на Информационния ден ще бъдат показани богатата просвета, модерно изкуство, литература, фолклор и кулинарни обичаи на Кралство Испания. Преподаватели по испански език в ЕГ “Проф.д-р Асен Златаров “ Хасково и възпитаници ще показват фото-изложба от визитите си в Испания. Предвидени са презентации от гостуващите преподаватели от Испания и младежите от Хасково за многообразието на испанската просвета, изкуство и българските обичайни полезности.

Информационният ден ще се организира в Областна администрация Хасково, началото му е от 11,00 часа на 21 ноември 2018г./Марица

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР