По повод 145-годишнината от обесването на Васил Левски Националният военно-исторически

...
По повод 145-годишнината от обесването на Васил Левски Националният военно-исторически
Коментари Харесай

Националният военно-исторически музей привлича деца с образователна програма за Левски

По мотив 145-годишнината от обесването на Васил Левски Националният военно-исторически музей ще показа гратис най-успешната си просветителна стратегия “Васил Левски - през вчерашния ден и през днешния ден ”. Това ще се случи на 17 и 18 февруари (събота и неделя) от 10.30 ч. и от 14.00 часа в киносалона на музея Организаторите са избрали това да се случи през почивните дни като поклон към фамилната аудитория.

Образователната стратегия е подобаваща за деца сред 7 и 17 -годишна възраст, което е огромно предизвикателство за нас - музейните експерти да приспособяваме една просветителна стратегия за подобен възрастов диапазон, само че при нашия огромен опит с разнородна аудитория, мисля, че нашите гости ще останат удовлетворени, съобщи Калина Хинкова от музея.

Програмата включва припомняне на делото и заветите на Апостола като се изваждат на напред във времето значими исторически обстоятелства от неговия живот. В програмата се подчертава също върху неговото завещание, песните, които той е обичал, както и неговото словесно завещание.

Повече за просветителната стратегия - в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР