По повод 1-ви юни, Международния ден на детето, Община Казанлък,

...
По повод 1-ви юни, Международния ден на детето, Община Казанлък,
Коментари Харесай

Казанлък с празнична програма за 1 юни

По мотив 1-ви юни, Международния ден на детето, Община Казанлък, взаимно с Дневен център за деца с увреждания, МКБППМН, провежда за всички малчугани детски празник с доста игри и занимания. Тържеството ще се организира на 01.06.2021 от 10:00 ч. до 12,00 ч. в парк „ Розариум “. За радостното въодушевление на децата ще се погрижат артисти от Общински спектакъл „ Любомир Кабакчиев “, които ще влязат в ролята на аниматори, подготвили радостни, занимателни игри и доста изненади.
Децата от ДЦДУ ще устроят карнавал за костюми на обичани герои от приказки и филми за децата. Всички, взели присъединяване в него ще получат грамота " По-По-Най ". Любимото на децата " Боди арт за лице ", което ще проведат децата от ДЦДУ, с доброволци от МЦ " Взаимопомощ ". За тези, които нямат опция да се включат в предиобедните занимания, артистичното изобразяване ще продължи пред Културно-информационния център на ул. " Искра " вечерта след 18,00 ч.
Специално Арт пано ще даде опция на децата да оставят отпечатък на своята длан и да изпишат името си. Идеята на ДЦДУ е да се получи дълга палитра от детски ръце - " Дъга от светове ". В следствие, от паното ще бъдат направени благотворителни картички, сувенири и календар.
 Царица Роза 2021 е Александра Хаджихристова Царица Роза 2021 е Александра Хаджихристова
Александра Хаджихристова стана 53-та носителка на влиятелната купа Царица Роза 2021. Първа подгласничка е Тиара Братованова, а за втор...
Декорът " Сладоледено празненство ", квалифициран от нашите другари от организация " Сбъдната фантазия " ще даде опция на всички деца да си създадат фотография за спомен от празника.
В 19,00 ч. на сцената пл. " Севтополис " ще се организира обичайното детско шоу " Принцеси на розата ", в което ще вземат присъединяване 25 девойки от подготвителните групи на всички детски градини в община Казанлък. В спектакъла ще се включат и танцьорите от балетна школа " Па Де Кре ", гр. Стара Загора.
Заповядайте, благи деца!
Очаква Ви радостна декорация с доста балони, сапунени мехурчета, музика и положително въодушевление!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР