По повод 1 ноември - Ден на будителите, МКБППМН /Местна

...
По повод 1 ноември - Ден на будителите, МКБППМН /Местна
Коментари Харесай

Обявиха победителите от конкурса Будители на бъдеще в Берковица

По мотив 1 ноември - Ден на будителите, МКБППМН /Местна комисия за битка против противообществените прояви на малолетни и непълнолетни/ в Берковица провежда и организира конкурс за постер, есе и учебен вестник на тематика „ Будители на бъдеще “, оповестиха от общината.
На 10.11.2021 година, комисия, избрана със Заповед № РД-15-663 от 09.11.2021 година на Кмета на Община Берковица Димитранка Каменова и в състав: Председател: Гергана Антонова - Зам.-кмет на Община Берковица, Членове: Горан Атанасов - преподавател по БЕЛ, Председател на комисията по Култура и обучение към Общински съвет Берковица, Димитринка Йоцова - секретар на МКБППМН, Мая Сиракова - преподавател по БЕЛ, публичен педагог - МКБППМН, Радослава Янева - преподавател по история, публичен педагог - МКБППМН, Поля Димитрова - преподавател, публичен педагог - МКБППМН, Юлия Евгениева - Гл. специалист ЗМГССРМП, прегледа и класира постъпилите произведения от кандидатстващите участници в състезанието.
За присъединяване до сегашното класиране са изпратени произведения от 176 участници.
Награждаването на участниците ще бъде съобразено с учебния график на децата и епидемиологичната конюнктура в страната и ще бъде обявено в допълнение.
Община Берковица благодари на всички деца за присъединяване. Пожелаваме им здраве, креативна сила, все по този начин изобретателни хрумвания и познания. Да не престават да творят, да основават и да въодушевяват!
Инфо за наградените участници в състезанието може да видите
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР