По повод 1 ноември – Ден на народните будители, председателят

...
По повод 1 ноември – Ден на народните будители, председателят
Коментари Харесай

Вежди Рашидов ще дари книги на Народната библиотека Иван Вазов в Пловдив

По мотив 1 ноември – Ден на националните будители, ръководителят на Народното събрание Вежди Рашидов  Вежди Рашидов Вежди Рашидов е български ваятел, министър на културата в кабинета на Бойко ще връчи подаяние от книги на Народната библиотека „ Иван Вазов ” в Пловдив. Церемонията ще започне в 12.00 часа в постройката на библиотеката на улица „ Авксентий Велешки ” №17, оповестиха от пресцентъра на Народното събрание.

Председателят на Народното събрание ще подари на библиотеката книги за историята и активността на Народното събрание, издадени от институцията. За обогатяване на фонда на едно от най-старите български книжовни складове издания ще бъдат предоставени и от издателство „ Захарий Стоянов “. 

След края на церемонията ръководителят на Народното събрание Вежди Рашидов  Вежди Рашидов Вежди Рашидов е български ваятел, министър на културата в кабинета на Бойко ще сервира цветя пред паметника на Иван Вазов в Пловдив. Той ще посети и Регионалния археологически музей, който през тази година празнува 140 години от основаването си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР