По повод 1 май – Ден на труда и международната

...
По повод 1 май – Ден на труда и международната
Коментари Харесай

По повод 1 май БСП за България организира Кръгла маса на тема: „Съвременни предизвикателства пред хората на труда”

По мотив 1 май – Ден на труда и интернационалната работническа взаимност, парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " провежда Кръгла маса на тематика: „ Съвременни провокации пред хората на труда ”.
В полемиката по въпросите за правото и изискванията на труд, приходите на служащите, качеството на претовареност в България присъединяване ще вземат Любослав Костов - шеф на Института за обществени и синдикални  проучвания и образование на КНСБ и гл. икономист на КНСБ, Даниела Пенкова - стопански специалист на КТ " Подкрепа ", Красимир Митов - Национален профсъюз „ Защита ”, доцент доктор Ралица Пандурска - катедра " Чoвешки запаси и обществена отбрана ", Общоикономически факултет в УНСС, професор Димитър Денков – началник на „ Центъра за стратегически, исторически и политически проучвания ”, както и над 20 браншови организации представляващи работещите в областта на културата, науката и образованието, общественици и специалисти.
Кръглата маса ще се организира на 27 април 2023 година (четвъртък) от 14.30 часа в зала „ Запад ” в постройката на Народното събрание на Република България и ще бъде открита от Корнелия Нинова – председатател на Българска социалистическа партия и ПГ на „ Българска социалистическа партия за България ” и основател на полемиката по проблемите на труда. По тематиките за заетостта и провокациите пред трудещите ще приказва и Георги Гьоков – министър на труда и обществената политика в интервала декември 2021 година - август 2022 г.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР