По-повече от седмица остава до голямата винтидж фиеста на Postmodern

...
По-повече от седмица остава до голямата винтидж фиеста на Postmodern
Коментари Харесай

Postmodern Jukebox пристигат с Дани Армстронг

По-повече от седмица остава до огромната винтидж фиеста на Postmodern Jukebox у нас. Гениалните музиканти на Скот Брадли идват за третото си празненство в София на 15 май в зала 1 на НДК и по традиция пазят всички забавни моменти от шоуто в загадка. Едно е несъмнено – зад микрофона ще застане огнено алената дива Дани Армстронг. Тя е от Детройт, Мичиган и цялото ѝ семейство са музиканти.

Затова първата ѝ поява на сцена е още на 4 годинки. На 18 потегля към Калифорния. Мениджърът на Скот я открива да пее в рок клуб и незабавно я кани да се причисли към екипа на ретро музикантите. Нейното наличие в състава за българския концерт подсигурява едно – ще чуем невероятни кавъри в рокендрол жанр но 50-те на шлагера на The Police „ Roxanne “ и "Say It Ain`t So " на Weezers.

Преди дни, от Инстаграм профила на виртуозния контрабасист Адам Кубота, стана ясно, че и той се е включил към Postmodern Jukebox за няколко концерта, в това число този в София. Той е един от първите музиканти на Скот Брадли. Участва в записите на най-емблематичните за групировката кавъри с най-вече гледания в YouTube - „ Creep “, „ All about That Bass “, „ Seven Nation Army “.

Всички почитатели на суинга, джаза и романтично-танцувалното въодушевление чакат с неспокойствие 15 май, с цел да видят дали и този път музикантите са подготвили нещо особено за българската аудитория. При последното си посещаване у нас през предходната година, бандата заби „ Хубава си моя, горо “ в необикновен джаз аранжимент, като разтанцува и разплака цялата аудитория.

Организаторите от „ БГ Саунд Стейдж “ разкриха, че Postmodern Jukebox ще изсвирят и кавъри на нови части, като всяка седмица вадят по едно, което събира милиони гледания в YouTube.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР