По последна информация задъжран е дядото на бебето, който е

...
По последна информация задъжран е дядото на бебето, който е
Коментари Харесай

Задържан е дядото, собственик на пушката, с която бе ранено бебе в главата

По последна информация задъжран е дядото на бебето, който е притежател на въздушната пушка, с която бе простреляно в главата. Това стана ясно от репортаж по bTV.
Прочетете още
Младо семейство с бебе на година и половина отива на посетители във Враца. Дядото изнесъл законно притежавана пушка, с цел да покаже по какъв начин се стреля по врабчета.

Не е ясно по какъв начин пушката е попаднала в ръцете на 11-годишно дете и дали то е произвело изстрела или пушката е паднала и по този начин е гръмнала, само че бебето е ранено в главата.

Според доктор Теодора Генова от незабавния център във Враца посредством телефон 112 е получен сигнал за ранено дете. Обаждането е било за паднало дете, което си блъснало главата, изпратен е екип.

Получено е второ позвъняване, при което е имало нападателно държание от страна на околните на потърпевшото дете. То е натоварено на такси и закарано в незабавния център. Имало рана на челото вдясно.

След обзор се открива, че положението на бебето е съществено и лекарите се свързват с Министерството на здравеопазването. От ведомството спомагат да бъде изпратен хеликоптер " Кугър " от авиобаза Крумово, с цел да бъзе закарано детето в " Пирогов " в София.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР