По последна информация в него ще се подвизават добре познати

...
По последна информация в него ще се подвизават добре познати
Коментари Харесай

Неделчо от “Игри на волята” и Ния-Косара от “Ергенът” ще се вихрят в “Един за друг”

По последна информация в него ще се подвизават добре познати лица от родните формати. За задачата Nova очевидно разчита на конкурентните излъчвания от bTV. Поредната двойка, която ще се вихри в следващия любовен сезон, също е позната.

        View this post on Instagram                      

A post shared by Неделчо Богданов (@kechi_influencer)

Това са Неделчо от “Игри на волята ” и Ния-Косара от “Ергенът ”. Връзката им бе изненада за мнозина, само че към днешна дата те не се тормозят да споделят общи фрагменти в Мрежата. Неделчо бе измежду най-ценените участници в играта, а и Ния-Косара направи обичайно усещане в своя формат. Как ще се изявяват като двойка в “Един за различен ”, следва да забележим.

Предвид останалите участници фенът обаче по-скоро остана отчаян. Откакто се разчу, че много познати облици ще блеснат и в “Един за различен ”, болшинството се чуди дали въобще ще види нещо ново. Размяната на “кадри ” сред двете конкурентни малките екрани върви под цялостна пара.

Ивайло от “Фермата ” и обичаната му са една от към този момент известните двойки в любовното шоу. Ивана и Ивайло, които пък участваха в “Сървайвър ”, също влизат в конкуренцията. Петър от “Фермер търси жена ” и изгората му очевидно няма да останат по-назад.

Автор: show.blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР