По последна информация фериботът „Андрос Джет“ тръгва от гръцкия остров

...
По последна информация фериботът „Андрос Джет“ тръгва от гръцкия остров
Коментари Харесай

Външно: Фериботът „Андрос Джет“ тръгва към остров Самотраки

По последна информация фериботът „ Андрос Джет “ потегля от гръцкия остров Наксос към остров Самотраки през днешния ден към 12.00 часа на обяд. Това оповестиха от пресцентъра на Министерството на външните работи.

Очаква се фериботът да дойде на пристанище Самотраки в 22.00 часа довечера. Ще натовари пасажери и леки коли незабавно и ще отплава към Александруполис. Ако изискванията разрешават, фериботът „ Андрос Джет “ ще направи последващо пътешестване до Самотраки незабавно.

На 15 август корабът ще извършва толкоз направления, колкото е належащо, с цел да облекчи обстановката на остров Самотраки. Този транспортен съд не може да транспортира камиони.

Поради нарушените връзки, островът изпитва остра потребност от съвсем всевъзможни продоволствия. Поради тази причина фериботът „ Анакс " стартира от 14 август да транспортира камиони с продоволствия от пристанището в Александруполис, предопределени за Самотраки.

При нужда от подпомагане българските жители могат да се обръщат към екипите на локалните управляващи на пристанището или да се свържат с Генералното ни консулство в Солун на телефони: +30 2310 829 210; +30 2310 869 520.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР